04.12.2023
Dnia 08.11.2023 uczestnikami zajęć „Podstawy analizy żywności” byli uczniowie III klasy LO im. M. Konopnickiej w Radomiu o profilu biologiczno-chemicznym.
fot. ze zbioru Katedry Chemii Nieorganicznej
„Podstawy analizy żywności” - uczniowie III klasy LO im. M. Konopnickiej w Radomiu
„Podstawy analizy żywności” - uczniowie III klasy LO im. M. Konopnickiej w Radomiu
„Podstawy analizy żywności” - uczniowie III klasy LO im. M. Konopnickiej w Radomiu
„Podstawy analizy żywności” - uczniowie III klasy LO im. M. Konopnickiej w Radomiu
„Podstawy analizy żywności” - uczniowie III klasy LO im. M. Konopnickiej w Radomiu
„Podstawy analizy żywności” - uczniowie III klasy LO im. M. Konopnickiej w Radomiu
„Podstawy analizy żywności” - uczniowie III klasy LO im. M. Konopnickiej w Radomiu
„Podstawy analizy żywności” - uczniowie III klasy LO im. M. Konopnickiej w Radomiu
„Podstawy analizy żywności” - uczniowie III klasy LO im. M. Konopnickiej w Radomiu
„Podstawy analizy żywności” - uczniowie III klasy LO im. M. Konopnickiej w Radomiu
„Podstawy analizy żywności” - uczniowie III klasy LO im. M. Konopnickiej w Radomiu
Poprzedni slajd
Następny slajd