Profesura i popkultura (4.03.) - Superfoods

W samym środku Postu chce nam się jeść, ale przecież nie powinniśmy. Postanowiliśmy się nasycić, opowiadając sobie o potrawach, smakach i manierach przy stole. Ale nie byle jakich, tylko takich modnych, superfoodsowych i dizajnerskich.

Nie do końca wiemy, czym one są, ale wiemy, czym raczej nie powinny i już nie mogą być: mięsem, chyba że sztucznym albo wegańskim; chemiczne, chyba że ekologicznie i organicznie, bez GMO; krzywe i pomarszczone, bo kto by to kupił; podane nie stylowo i bez oświetlenia, bo wtedy raczej tuczy i źle wpływa na cerę.

Wolne przeżuwanie niskokalorycznych porcji i kęsy żylastych kawałków już w ten czwartek (4.03) w audycji Profesura i popkultura w Radio Centrum (98,2 FM) o godz. 19.00.

Zapraszamy!

    Aktualności

    Data dodania
    4 marca 2021