Manager/ka restauracji

Numer referencyjny
679/2024
Data dodania
04.11.2024
Data ważności
30.06.2025
Rodzaj oferty
Praca stała, Praca dodatkowa, Staż, Praktyka płatna, Praktyka bezpłatna
Branża
Administracja
Biotechnologie/Chemia
Dziennikarstwo/Media
Finanse/Ekonomia
Grafika/Kreacja artystyczna
Hotelarstwo/Turystyka/Gastronomia
Informatyka/IT
Inne
Inżynieria/Branże techniczne
Logistyka/Spedycja/Dystrybucja
Marketing/Reklama/PR
Nauczanie/Szkolenia
Nauka/Badania
Nieruchomości
Obsługa klienta
Ochrona środowiska
Organizacje pozarządowe
Prawo
Psychologia
Sprzedaż
Tłumaczenia
Ubezpieczenia
Zakupy/Zamówienia
Zasoby ludzkie
Miejsce pracy
Lublin
Nazwa Firmy
Restauracja TipTop
Profil firmy

Restauracja ze świeżą, tradycyjną polską żywnością, z lokalnych produktów.

Dane kontaktowe

663625615 Marek lub osobiście pomiędzy 8-15 w restauracji.

Wymagania wobec kandydatek i kandydatów
  • Sumienność i zaangażowanie w działanie restauracji i zespołu.
  • Wysoko rozwinięte umiejętności interpersonalne.
  • Kreatywność i innowacyjne podejście do marketingu.
  • Dyspozycyjność (praca również w weekendy).
  • Niezbędne dokumenty do pracy w branży gastronomicznej.
Zakres zadań
  • Zarządzanie całościową działalnością restauracji.
  • Planowanie grafików pracy i zarządzanie harmonogramem dostaw.
  • Rozwijanie oferty restauracji, przygotowywanie.
  • Nadzór nad zaopatrzeniem i gospodarką magazynową.
  • Raportowanie wyników do właścicieli.
  • Zarządzanie profilami w mediach społecznościowych.
  • Tworzenie angażujących treści do social mediów.
Oferowane warunki

W zależności od zaangażowania i jakości pracy.

Sposób aplikowania

Umówić się na rozmowę, kwalifikacyjną.

Znajdź ofertę